Michel A-Tjak
 

IJburglaan 798

1087 EM Amsterdam

 

info@dehartelijkegroeten.com

+31 6 81 48 48 58

CV

Persoonlijk​

Vrolijk, enthousiast, oplossingsgericht, creatief en een motivator. Dat zijn mijn kerncapaciteiten. Deze kwaliteiten hebben ervoor gezorgd dat ik vele opdrachten met succes heb volbracht. Communicatie is voor mij vooral luisteren, Luisteren naar wat u wilt bereiken, wat uw klant wil horen en hoe we dat op een creatieve manier op elkaar laten aansluiten. 

 

Al bijna dertig jaar is communicatie mijn vak, mijn passie. En ik heb dit al bij vele organisaties mogen uitvoeren. Vandaar dat ik mijn werkervaring heb samengevat. Wilt u meer details? Dan verwijs ik u graag naar mijn linked inn profiel.

Werkervaring
Creative consultant bij communicatiebureau De hartelijke groeten

​Nov. 2006 - heden

 

Ik vind het prettig om een boodschap positief te brengen.Vandaar dat ik als naam voor mijn eigen bedrijf 'De hartelijke groeten' heb gekozen. Niet alleen voor de operationele begeleiding, maar ook voor de conceptontwikkeling denk ik graag met u mee.

 

Creative consultant a.i. bij The Dutchman

​Sept 2016 - heden

 

Ontwikkeling, uitvoering en verantwoordelijk voor de communicatie(middelen) van The Dutchman. Een inkomende toeroperator die sinds jan 2017 een nieuwe speler in de toeristische branche actief is.

 

Teamleider Actie- en Campagnecoordinatie a.i. bij Rabobank Nederland

​Juli 2007 - apr. 2015

 

Vanuit mijn vorige rol bij de Rabobank mocht ik de dagelijkse leiding voor 11 personen op me nemen. Naast het coachen van de medewerkers, beoordelings-, voortgangs- en functioneringsgesprekken, heb ik ook het fusietraject begeleid van de afdeling.

 

Opdrachtmanager a.i. bij Rabobank Nederland

​Mrt 2012 - juli 2007

 

Dagelijks worden klanten geinformeerd over de producten en diensten van de Rabobank. Hiervoor worden verschillende kanalen ingezet. Als Opdrachtmanager was ik verantwoordelijk voor de inzet van deze kanalen. Zo heb ik klanten kunnen berichten over onder andere de Landenblokkade, Sepa en de Rabo Scanner. 

 

Creative consultant a.i. bij Allianz Nederland

​Juli 2007 - juli 2012

 

's Werelds grootste verzekeraar. Bij Allianz Nederland Levensverzekeringen en Allianz Nederland Asset Management heb ik diverse communicatietrajecten uitgevoerd: de introductie van een nieuwe spaar- en beleggingsrekening en een hypotheekverstrekker, verzorgen van diverse on- en offline middelen, creatie en organisatie van congressen en workshops, coachen van de communicatiecollega's en de vormgeving van diverse presentaties.

 

Creative consultant a.i. bij Congress by design

​Mrt 2011

 

Congress by design is een Nederlandse congresorganisator met internationale klanten. Voor de lancering van dit bedrijf heb ik het communicatieplan geschreven en de middelen ontwikkeld.

 

Communicatieadviseur / art director a.i. bij Zilveren Kruis Achmea

​Juli 2007 - dec. 2010

 

Zilveren Kruis Achmea heeft een Zorgservice ontwikkelt die uitgerold moest worden via de locale Rabobank. Hiervoor heb ik het communicatieplan geschreven en de middelen ontwikkeld. Daarnaast waren zij toe aan vernieuwing van hun beeldbank. De uitvoering heb ik met veel plezier verzorgd. Zo ook de vormgeving van presentaties voor de Raad van Bestuur, directie en sales. 

 

Eventmanager a.i. bij Schretlen & Co

​Apr. 2010 - sept. 2010

 

Voor de vijf vestigingen van Schretlen heb ik locale eventconcepten ontwikkeld: bedrijfsbezoeken, kunst, muziek, culinair. Bij de uitvoering daarvan heb ik de eventcoordinatoren begeleid. Jaarlijks werd er een jongerencongres georganiseerd. Hiervoor heb ik het creatieve plan geschreven en de uitvoering verzorgd.

 

Manager en creative consultant a.i. bij ITBholland

​Feb. 2002 - jul. 2002 / juli 2006 - juli 2006

 

ITBholland is een inkomende toeroperator voor de buitenlandse markt. Naast de dagelijkse leiding van de afdeling, heb ik in 2002 de werkprocessen van de FIT afdeling geherstructureerd. En in 2006 de communicatieuitingen ontwikkeld voor de verhuizing naar een nieuw pand in de Arena Boulevard. Tevens de creatie verzorgd van een aantal communicatiemiddelen.

 

Creative Consultant a.i. Rabobank Private Banking

​Feb. 2006 - apr. 2009

 

Ook voor Rabobank Private Banking meerdere projecten verzorgd zoals relatiemarketing interviews, organisatie en creatie van relatiemarketingevents (Van Gogh museum, (Elle) Wonen) en schrijven, redigeren en coördinatie van hun website, het opstellen van marktbewerkingsplannen en het aansturen van de diverse projectgroepen.

 

Communicatieaviseur a.i. bij Interpolis Agro

​Jul 2008 - dec. 2008

 

Interpolis kent ook een Agro bedrijf. Voor een nieuwe glastuinbouwverzekering heb ik de creatie verzorgd en het communicatieplan geschreven voor de productintroductie. Ook de uitvoering werd hierin meegenomen. Een onderdeel van mijn werkzaamheden was ook het coachen van de communicatieadviseurs op het gebied van communicatie en organiseren van evenementen.

 

Overige werkzaamheden

​1984 - 2006

Tijdens deze periode heb ik vele communicatiefuncties bekleed bij verschillende organisatie: Levob bank en verzekeringen, reclamebureau Teuwen Financial Marketing, de eerste internetverzekeraar Ineas Insurance Company, Falcon Leven en Avéro Bank. Ik verwijs u graag naar mijn linked inn account voor de details van mijn werkzaamheden.

Talen

Nederlands

Engels

Duits (redelijk)

Hobbies

Foto- en videobewerking

DJ

Duiken

Tennis

Algemene Opleiding

 

1981 - 1984   MEAO

1977 - 1981   MAVO

 

Vaktechnische Opleiding

2003   Praktijkcursus Direct Marketing

1999   Schrijven voor het web

1998   Organiseren voor evenementen

1996   Effectieve publiciteit

1995   Schrijven van direct mail brieven

1992   Brugopleiding Nima A

1991   Middle Management

1989   Hypotheken

1988   Financieringen

1987   Assurantie B

 

Cursussen

2016   Wordpress / Mailchimp

2013   Basis cursus DJ

2008   SVEN2 (wijncursus)

2006   Inzicht in krachtvelden (beïnvloeden van 'politiek' in organisaties)

 

Opleiding
Testimonials

The Dutchman

Fris, creatief, gestructureerd. Houdt altijd doel en doelgroep voor ogen.

 

Rabobank Nederland

Een teamplayer die zijn collega’s weet te motiveren en enthousiasmeren. Zijn creativiteit zorgt voor een oplossing waar alle partijen gelukkig van worden. Hij weet van aanpakken, waardoor projecten snel worden opgeleverd en deadlines gehaald.

 

Allianz Nederland

Inspirerend, leerzaam, met vaart en ook erg gezellig.

 

Rabobank Private Banking

Enthousiaste en loyale collega die juist in moeilijke situaties met humor zaken makkelijk oplost.

 

Levob

Uitgebreide kennis van de financiële dienstverleners-markt waardoor projecten makkelijk en snel opgepakt worden.

 

TFM

Verrassende, creatieve kijk op communicatie en een prositieve omgang met accounts.

 

ITBholland

Niet bang om de confrontatie op te zoeken om uiteindelijk voor alle partijen een goed resultaat te bereiken.

  • LinkedIn - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • TripAdvisor - Grey Circle
  • LinkedIn - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • TripAdvisor - Grey Circle

Betrokkenheid

Creativiteit

Doorzetttingsvermogen

Kwaliteitsgericht

Leiderschap

Oplossingsgericht

Proactief

Competenties